Mesés délután a Bagolyvár Otthonban

Az Arrabona Eagles MC Hungaria Győri Motoros Egyesület tagjai már több alkalommal jártak a Bagolyvár Gyermekotthonban. Ezúttal, június 13-án egy kisebb majálissal lepték meg a gyerekeket.

Rudi bohóc trükkje

A rendezvényre elhívták Rudi bohócot, aki különleges trükköket és vicces feladványokat adott elő, hatalmas sikert aratott a gyerekek körében. 

Ezt követően Nemazalány és Sofi lépett fel a lakóknak. Ezen a napon ünnepelte születésnapját az egyik kislány, akit közös éneklésre hívtak az előadók.

Nemazalány és Sofi

A rendezvényen jelen volt a Prospective Eltűnt Személykereső Csapat, valamint a Floyd Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány, akik mosolyt csaltak a gyermekek arcára a Bagolyvár Otthonban. A gyermekek lelkesen fogadták a két keresőkutyust, érdeklődtek, miként is segítenek a keresésben. A rögtönzött bemutatót kíváncsian figyelték a gyerekek.

A jól megérdemelt jutalom sem maradhatott el.

A látogatók nem érkeztek üres kézzel, számos plüssállatot, édességet, tisztálkodószert és gyümölcsöt hoztak magukkal. A délutáni sokadalom nem múlhatott el közös üdítőzés és ropizás nélkül sem, a Westy Pub étteremnek köszönhetően még ajándékvacsora is került az otthon lakóinak és dolgozóinak asztalára.

Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kirendeltség