Megyitotta kapuit a zsujtai idősek otthona

Ünnepélyes keretek között március 26-án megnyitotta kapuit az Abaúj-Zempléni Integrált Szociális Intézmény Zsujtai Otthona. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egy korszerű, gyönyörű környezetben elhelyezkedő, minden igényt kielégítő idősek otthona nyitotta meg a kapuit, amely 91 idős számára biztosít gondoskodó ellátást.

 

Szalagátvágás

Az ünnepségen köszöntő beszédet mondott: Koncsol József Sándor, Zsujta község polgármestere, Radomszki Lászlóné, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kirendeltségének igazgatója, Dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő és Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár. Ünnepi beszédeikben mindannyian a közös munka és összefogás jelentőségét emelték ki, amelynek eredménye az átadott idősotthon, amelynek felújításán nagyon sokan dolgoztak.

A köszöntő beszédeket követően megtörtént a nemzeti színű szalag átvágása. A szalagot Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár, Dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő, Bánné Dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke, Czibik Norbert András, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság főigazgatója és Radomszki Lászlóné, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kirendeltségének igazgatója vágta át.

Az épület megáldása

Az egyház képviselői megáldották és megszentelték a felújított épületet. Az ünnepi műsort a Bodrog Néptáncegyüttes táncosai színesíették.

Az épület egyik szobája

Az ünnepséget követően lehetőség nyílt az intézmény bejárására, ahová Blanár Csilla intézményvezető és Dr. Szemkó Barbara szervezeti-egység vezető kísérte a vendégeket. A program zárásaként állófogadáson vettek részt a meghívottak. Az állófogadáson Czibik Norbert András, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság főigazgatója mondott pohárköszöntőt.


SZGYF-Borsod-Abaúj Zemplén  Megyei Kirendeltség