Meglepetésvendég a nógrádi gyermeknapon

Június 5-én tartották meg a bátonyterenyei Gyürky-Solymossy-kastély kertjében a Gyermekvédelmi Központ Nógrád Vármegye gyermeknapi rendezvényét.
A helyszínen számos érdekes és szórakoztató program közül választhattak a gyerekek

A helyszínen számos érdekes és szórakoztató program közül választhattak a gyerekek

A gyermeknap megnyitásaként az intézmény dolgozói és lakói egy flashmobbal köszöntötték a kirendeltség nyugdíjba vonuló vezetőit. A helyszínen számos érdekes és szórakoztató program közül választhattak a gyerekek, kéz- és arcfestés, csillámtetoválás mellett a rendőrség közlekedésbiztonsági programokkal, a Magyar Honvédség interaktív programokkal várta a kicsiket és nagyokat. A gyermeknapot ezenkívül ugrálóvár, motoros szimulátor, akadályverseny és ügyességi vetélkedők színesítették. A szervezők pizzaebéd mellett fagylalttal és különféle édességekkel kedveskedtek a gyerekeknek.

A rendezvényen fellépett Radics Gigi előadóművész is

Ebéd után a résztvevők megtekinthették a Varázscsepp Országos Tehetségkutató Verseny nyertes produkcióját. A fiatalok örömére a rendezvény zárásaként fellépett Radics Gigi előadóművész is, aki a gyermekekkel való közös énekléssel és tánccal családias hangulatot teremtve tette felejthetetlenné a napot.

Nógrád Vármegyei Kirendeltség