Megköszönték a szociális dolgozók helytállását Veszprém megyében is

„Minden emberen segítsünk, ne nézzük, kicsoda, elég az az egy ok, hogy ember.” (Cicero)

A szociális munka az egyik legnemesebb szolgálat, amely valódi elhivatottságot, áldozatvállalást kíván. A szociális ágazatban dolgozók alázatos munkájáról emlékeztek meg világszerte november 12-én. Tettük ezt mi is, a mi kis közösségünkben, elismerve kollégáink odaadó munkavégzését.

 

Két dolgozó virággal

A Veszprém Megyei Kirendeltség dolgozói közül főigazgatói dicséretben részesült Berkes Annamária kolléganő példaértékű hivatástudatáért és emberséggel végzett munkájáért, továbbá Kelemen Lajos vállalkozó, aki raktárhelységet biztosított a védőeszközökkel kapcsolatos logisztikai feladatok ellátására, valamint a koronavírus elleni védekezés során önzetlenül és segítőkészen állt kollégáink rendelkezésére, amikor szükség volt a segítségre. Az elismeréseket Horváthné Szabó Andrea a Veszprém Megyei Kirendeltség igazgatója adta át a kinevezetteknek.

Az egyik munkatárs mutatja oklevelét

A Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézményében dolgozók közül Kristófné Halmi Judit és Piller Lívia részesült főigazgatói dicséretben, a mindennapi munkájuk során végzett professzionális esetkezelés, gyakorlott konfliktus-, és körültekintő problémamegoldás, továbbá a járványhelyzet okozta helyzetben való helytállásukért, melyet Hanich Ferenc nyújtott át.

Az elismerés átadásának pillanata

Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola munkatársai közül Fekete Zsigmond Mihályné és Link Attiláné vehették át a főigazgatói dicséretet meghitt és elismerő szavak kíséretében az odaadó, segítőkész munkájukért és szakértelmükért. A megbízott intézményvezető, Hack Tamás további öt kolléganőnek adott intézményi elismerést és mondott köszönetet a kiváló helytállásukért.

Ezúton is gratulálunk minden munkatársnak az elismeréshez, és tisztelettel köszönjük a helytállást, az összefogást ebben a nehéz helyzetben és az egymás munkájának támogatásával végzett feladatellátást!


SZGYF-Veszprém Megyei Kirendeltség