Meghitt ünnep az otthonban

A Békés Megyei Hajnal István Szociális Szolgáltató Centrum Füzesgyarmati Borostyánkert Otthonban december 20-án rendeztük meg a karácsonyi ünnepséget. A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel, illetve az eljárásrendben leírtakat figyelembe véve az összejövetelt kis csoportokban tartottuk meg.

 

Karácsony Füzesgyarmaton, idősek beszélgetnek

A meghitt együttlétet Kiss Jánosné részlegvezető asszony ünnepi szavai nyitották meg. A folytatásban pedig az ellátottak és a dolgozók műsora színesítette. Nagy hangsúlyt fektettünk a karácsonyi hangulat megteremtésére, amely megmutatkozott az intézmény feldíszítésében is. Az összetartozás érzését az ünnepségen résztvevőkkel egy közösen elénekelt dallal tettük még meghittebbé.

Ünnepség

Minden évben visszatérő fellépők az általános iskolás gyerekek, akiket sajnos ebben az évben nem tudtunk fogadni az intézményben, ezért videófelvételen keresztül kívántak békés, boldog karácsonyt egy általuk előadott közös énekkel.

A különböző egyházi felekezetek képviselői

A hitélet gyakorlása nagyon sok ellátott számára fontos, ezért a műsort ökumenikus istentisztelettel zártuk három egyház képviseletében.

Békés Megyei Hajnal István Szociális Szolgáltató Centrum
SZGYF-Békés Megyei Kirendeltség