Megérkezett a Mikulás Székesfehérvárra

Színes programokkal tarkított rendezvénnyel várhatták a Télapót Székesfehérváron az állami gondoskodásban élő gyermekek. A Mikulás december 3-án, kedden meg is érkezett az Önkormányzat által biztosított helyszínre, a sóstói MOL Arénába.

A Mikulás-váró ünnepség Erőss Ákos és Varga Zsuzsa fehérvári házaspár támogatásával valósult meg. A vidám hangulatú rendezvénynek elsősorban a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ székhelyén és szakmai egységeiben működő lakás- és gyermekotthonok kis lakói, valamint a nevelőszülői hálózatban nevelkedő gyermekek és fiatalok örülhettek. A rendezvényen Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a megjelenteket. A vidám ünnepséget megtisztelte jelenlétével Fülöp Attila, szociális ügyekért felelős államtitkár is, aki felhívta a figyelmet arra, hogy a gyermekvédelem mindenki közös ügye kell legyen.

A rendezvényen az állami intézményfenntartót Mátrahalmi Tibor, az SZGYF Fejér Megyei Kirendeltség igazgatója képviselte. A kiváló hangulatot megalapozta az Acro Dance Táncstúdió táncosainak műsora, melyet Oláh Gergő óriási sikerű koncertje csak tovább fokozott. Végül a gyermekek boldogságát a Mikulás kora esti érkezése koronázta meg.

SZGYF Fejér Megyei Kirendeltség