Köszönet és elismerés

A koronavírus-járvány elleni védekezés során tanúsított példaértékű helytállásért vehetett át elismerést Hinkelmann-né Csejk Ágnes, a Heves Megyei Fenyőliget Egyesített Szociális Intézmény vezetője. A Heves Megyei Védelmi Bizottság 2021. augusztus 5-én tartott ülésén a háziorvosok, oltópont-koordinátorok, orvosi asszisztensek és szociális területen dolgozók munkáját méltatták.

Az emléklap

Önök, akik most itt vannak, illetve akiket képviselnek, s akik nap mint nap helyt állnak a településeken a szociális ellátás színterein, az orvosi rendelőkben, kórházakban, tudják és tanúsítják, másokért élni valódi belső örömet és mindig új energiaforrást adó tevékenység – fogalmazott az eseményen dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott, a Heves Megyei Védelmi Bizottság elnöke. Kiemelte, hogy azok áldozatos munkája nélkül, akiket ez alkalommal és a bizottság előző ülésén elismertek, talán egészen más, jóval kedvezőtlenebb lettek volna a járványügyi adatok a megyében.

A Heves Megyei Fenyőliget Egyesített Szociális Intézmény 340 időskorú, demens, önmagáról gondoskodni nem képes személynek nyújt támaszt csányi székhelyén és a hatvani, vámosgyörki, zagyvaszántói otthonokban.

SZGYF Heves Megyei Kirendeltség