Komfortosabb lett a részleg

Ünnepélyes keretek között adták át a berzencei Szeretet Integrált Szociális Intézmény drávatamási telephelyének súlyos fogyatékossággal élő személyeket ellátó, felújított részlegét.

Átadták a berzencei Szeretet Integrált Szociális Intézmény

Jancsi Melinda intézményvezető köszöntötte az eseményen megjelent vendégeket és az ellátottakat. A közelmúltban befejeződött beruházás kapcsán elmondta: a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság 60 millió forint támogatásából újulhattak meg a részleg közösségi terei és korszerűsödhetett a vizesblokk. Ezáltal a jövőben még modernebb és biztonságosabb környezetben élhetnek az ellátottak.

Átadták a berzencei Szeretet Integrált Szociális Intézmény

Nábrádi Csilla, a Somogy Vármegyei Kirendeltségnek az igazgatója köszöntőjében egyebek mellett arra utalt: nagy öröm az intézménynek, a településnek, de a vármegyének is, hogy egy jelentős beruházás valósulhatott meg Drávatamásiban. Közös célunk, hogy az intézményekben minőségi ellátást biztosítsunk jól képzett, elhivatott szakembergárdával, akik hivatásként választották a gondoskodást. Ennek elengedhetetlen feltétele a komfortos környezet.

Megújulhattak a terek és a vizesblokk is

Megújulhattak a terek és a vizesblokk is

A bensőséges hangulatú átadón a drávatamási otthon lakói ünnepi műsorral örvendeztették meg a vendégeket.

Somogy Vármegyei Kirendeltség