Közérdekű tájékoztatás

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságon az intézményi megújulás részeként 2023. március 30.-án született döntés a markáns arculatváltásról.

Az arculatváltás tudatos folyamat, célja, hogy letisztult, egységes, modern megjelenés fejezze ki szolgáltatásunk lényegét minden területen: a logóval, a külső és a belső kommunikációban, nyomtatott és digitális felületeinken.

Az SZGYF új logója a gondoskodó madár, az otthont adó fészek, hiszen a gondoskodás, a törődés legfőbb küldetésünk.

Megújul a szervezet hivatalos külső honlapja, az szgyf.gov.hu. A főigazgatóság munkatársai 2023. szeptember 23-án kezdték el a honlap átalakítását, annak részeként az öt évnél régebbi cikkek archiválását. Új honlapunk megjelenéséig – a közérdeklődésre tekintettel – ismét elérhetővé tesszük a már archivált „Ha a földhöz vágnak újra fel kell állni” címen 2016. február 29.-én közzétett írást.

A honlap teljes megújításának tervezett befejezése 2024. május 1-je. A honlap nem csak kinézetében, tartalmában is megváltozik. A középpontba a segítséget igénylők, a szolgáltatást keresők kerülnek, közérthetővé és átláthatóvá válik az SZGYF és intézményei feladata, küldetése. Az érintettek széleskörű, pontos és hasznos információkat találnak majd – egyebek mellett – a szolgáltatási lehetőségekről.

Jól felfogott érdekünk a közérdeklődésre számot tartó, a célcsoportok számára aktuális információk hiteles forrásból történő elérésének biztosítása egy felhasználóbarát, transzparens honlapon. Ezen dolgozunk.

Budapest, 2024. február 23.