„Ki mit tud?” vetélkedő Becsehelyen

A Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye Kivi Szolgáltató Központja május 30-án második alkalommal szervezett Ki mit tud? vetélkedőt Becsehelyen, a Faluházban.

A rendezvényen a Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Gondviselés Háza Zalaapáti és a Remény Integrált Szociális Intézmény Somogy Vármegye Kéthely mintegy 80 ellátottja lépett fel műsorával.

Az eseményen a szereplőket Vizlendvai-Balassa Evelin, a Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye intézményvezetője köszöntötte. – Nagy öröm számomra, hogy ilyen sok ellátott mutathatja meg a tudását. Mindig megható, amikor látom, hogy a lakóink milyen lelkiismeretesen, minden tudásukat beleadva készülnek a vetélkedőre. A sok munkában nagy szerep hárul a dolgozókra, akik biztatják és segítik az ellátottjainkat. A bemutatkozás motiválttá teszi őket, erőt ad számukra, és a végén büszkék lehetnek a teljesítményükre. Ezúttal versekkel, énekkel, tánccal készültek, de még a színjátszás terén is megmutathatják magukat.

Vizlendvai-Balassa Evelin, a Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye intézményvezetője köszönti a résztvevőket

Ezt követően Zimborás Béla, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltsége igazgatója nyitotta meg a rendezvényt. Beszédében elmondta, hogy a mai alkalom nemcsak egy verseny, hanem ünnep a lakók számára, akik változatos műfajokban léphetnek a közönség elé, így mindannyian részesei lehetünk egy inspiráló utazásnak. A versenyzők mindegyike sok időt és energiát fektetett abba, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Zimborás Béla, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltsége igazgatója nyitotta meg a rendezvényt

Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő is köszöntötte a versenyzőket. Szerinte az arcokon látható őszinte mosoly, egymás biztatása mind azt mutatja, hogy milyen kiváló közösséget alkotnak együtt.

A zsűri több kategóriában is hirdetett győztest. Vers kategóriában Szentes János, a Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye Napsugár Otthon Pölöskefő ellátottja, tánc kategóriában a Remény Integrált Szociális Intézmény Somogy Vármegye Kéthely, színdarab kategóriában a Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye Aranyág Otthon Bázakerettye, ének kategóriában Hervai Erzsébet, a Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye Hóvirág Otthon Muraszemenye ellátottja produkcióját díjazták. Különdíjban a Kivi Szolgáltató Központ Becsehely Palotás című táncprodukciója részesült.

Színvonalas, megható produkciókat láthatott a közönség, melyek emlékezetes élményt nyújtottak mindannyiunk számára.

Zala Vármegyei Kirendeltség