„Ki mit tud?” Becsehelyen

A Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye Kivi Szolgáltató Központja első alkalommal szervezett „Ki mit tud?” vetélkedőt Becsehelyen, ahol a Zala és Somogy vármegyéből érkező csoportok verses, táncos, zenés produkciókkal álltak színpadra.

Zimborás Béla, a Zala Vármegyei Kirendeltség igazgatója

A Ki mit tud?-on mintegy száz ellátott vett részt, közülük ötvenöten fel is léptek: a Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye, a Gondviselés Integrált Szociális Intézmény Somogy Vármegye Segesd és a Remény Integrált Szociális Intézmény Somogy Vármegye Kéthely ellátottjai. A fellépést hosszas készülődés előzte meg, hisz a fellépők már hónapok óta lelkesen készültek, hogy megmutathassák különleges tehetségüket. Az eseményt vendégelőadók műsora is színesítette.

A megnyitón Zimborás Béla, a Zala Vármegyei Kirendeltség igazgatója szólt a megjelentekhez, és fejezte ki köszönetét, hogy egy szép és folyamatosan fejlődő településen tarthatják meg a vetélkedőt, ahol jó az együttműködés a helyi közösséggel. Hozzátette: bár a rendezvény verseny, de a legfontosabb cél az, hogy mindenki jól érezze magát.

Baranyai Tamás, a Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye megbízott intézményvezetője, a zsűri elnöke pedig arról beszélt, hogy Becsehelyen, mely egy valóban nagyon befogadó település, két támogatott lakhatást biztosító lakóházban is élnek ellátottak. A vetélkedőről szólva hozzátette, hogy ez a program nem csak arról szól, hogy a résztvevők bemutassák, mire képesek. Motivációt és erőt ad a felkészülés, a sikeres szereplés pedig élményt, örömöt nyújt számukra. A „Ki mit tud?” rávilágít továbbá arra is, hogy a terápiás munka, a tánc, a művészetek, a sport hogyan járul hozzá a fejlesztéshez.

 Motivációt és erőt ad a felkészülés, a sikeres szereplés pedig élményt, örömöt nyújt számukra.

Színvonalas produkciókat láthatott a közönség, melyek emlékezetes élményt jelentenek mindannyiunk számára. A szervezők oklevél átadásával köszönték meg a szereplést.

Zala Vármegyei Kirendeltség