XX. Kastély Kupa Újszászon

Huszadik alkalommal rendezték meg szeptember 15-én, Újszászon a „Kastély Otthon” Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Otthona és Rehabilitációs a Kastély Kupa elnevezésű sportrendezvényt. A program célja az volt, hogy boldogan és felhőtlenül tegyünk az egészséges életmódunkért a sport és a mozgás öröme által.

 

Dobozi Róbert Újszász Város polgármestere, Pócs János országgyűlési képviselő, Kiss Róza, az SZGYF Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltség igazgatója, Lajos Tibor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Otthona és Rehabilitációs Intézmény intézményvezetője

Dobozi Róbert Újszász Város polgármestere, Pócs János országgyűlési képviselő, Kiss Róza, az SZGYF Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltség igazgatója, Lajos Tibor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Otthona és Rehabilitációs Intézmény intézményvezetője köszöntötte a rendezvény résztvevőit.

Közös torna

Hagyomány szerint a sportnap egy zenés bemelegítéssel indult, amelyben a dolgozók, a csapatok és a nézők is részt vettek, és amely megalapozta egész napra a vidám hangulatot. A sporteseményre Füzesabony, Tápiógyörgye, Törökszentmiklós és Újszász társintézményeiből érkeztek a résztvevők.

Ügyességi játék

Olyan sportágakban mérték össze magukat a versenyzők mint a darts, a lengőteke, a célba dobás, a pétanque, a célba rúgás, az íjászat.

Dobogón a győztesek

Az ünnepélyes eredményhirdetés keretében versenyszámonként az első három helyezett emléklapot kapott. Ajándékcsomagban részesült minden csapat, valamint az egyéni összetett bajnok, a legidősebb, illetve a legfiatalabb versenyző. A programot színesítette a Nosza Mamik és a Zagyvarékasi Önkéntes Tűzoltóság bemutatója.

Gratulálunk a díjazottaknak és valamennyi résztvevőnek!

SZGYF Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltsége