Karácsonyi vendégség Zalában

Filmvetítéssel, ajándékozással egybekötött vendégséggel várta a Gyermekvédelmi Központ Zala Vármegye lakás- és gyermekotthonainak lakóit a Zalaegerszeg Barátai Egyesület december 18-án délután. A szervezet immáron nyolcadik alkalommal lepte meg a gyermekeket a Napfény étteremben.

zalakar n1

A karácsonyváró rendezvényen először Szilasi Gábor, a Zalaegerszeg Barátai Egyesület alelnöke, a térség önkormányzati képviselője köszöntötte a fiatalokat és a nevelőket. A koronavírus időszakában csupán ajándékokkal tudtak kedveskedni, az utóbbi három évben azonban újra személyes élményeket szerezhetnek a gyerekeknek.

Idén ötven csomagot nyújtottak át Bali Zoltán alpolgármesterrel, az egyesület elnökével együtt, a piros táskákban csokoládé, édesség lapult.

Zimborás Béla, az Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltségének igazgatója a civil szervezetnek a több éve tartó nemes gesztust, az intézmények dolgozóinak pedig az egész éves munkát köszönte meg.

zalakar n2

A program során a gyerekek Szuper Márió meséjét nézhették meg, illetve a Napfény étterem jóvoltából finom pizzát lakomázhattak. A fiatalok rövid zenés-verses műsorral kedveskedtek a résztvevőknek.

Zala Vármegyei Kirendeltség