Játszótér és fitneszpark a bélapátfalvi fogyatékossággal élő lakóknak

Sport- és szabadidős eszközökkel bővült a Bélapátfalvai Idősek Otthona és Támogatott Lakhatás intézmény udvara. Az idősek otthona lakói részére filagóriák épültek az intézmény szépen parkosított központi udvarára, illetve a demens részleg előtti parkba. A támogatott lakhatásban fogyatékossággal élő lakók részére pedig egy felnőtt játszóteret és fitneszparkot alakítottak ki a szolgáltató központ területén.

Az idősek otthona lakói részére filagóriák épültek az intézmény szépen parkosított központi udvarára.

A beruházásra a fenntartó Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság biztosított pénzügyi forrást.

Az intézmény a fennállásának 35. évfordulója kapcsán kapott lehetőséget arra, hogy szabadidős eszközökkel bővítse szolgáltatásait.

Tóth Erzsébet intézvényvezető elmondta, régi álmuk vált valóra a fejlesztések megvalósulásával, melyek hosszútávon szolgálják a náluk otthonra talált emberek kényelmét, szórakozását, jóllétét.

A lakók a sportnapon vették birtokba a játszóteret, örömmel használják nap mint nap.

A lakók a sportnapon vették birtokba a játszóteret, örömmel használják nap mint nap.

Tóth Erzsébet, az intézmény igazgatója köszönetét fejezte ki dr. Simon Attila István főigazgatónak, hogy az elmúlt évben részt vett az intézmény ünnepi rendezvényén és felajánlásának köszönhetően megvalósultak a beruházások, amiknek köszönhetően bővültek a szolgáltatások és szépült a környezet is.


SZGYF Heves Megyei Kirendeltsége