Játékok a karácsonyfák alá

Ebben az évben is ajándékkal lepte meg a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság fenntartásában lévő Heves vármegyei intézmények gyermek és fiatal lakóit, a dolgozók gyermekeit, unokáit a Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület. A program a LEGO csoport és a Kárpátok Alapítvány támogatásával valósult meg.

lego n

A világszerte ismert építőjátékokat az Aranyhíd Integrált Szociális Intézmény füzesabonyi székhelyén adták át az otthonok képviselőinek és személyesen néhány gyermeknek december 18-án. Tatai Edina, a házigazda intézmény vezetője az eseményen köszönetet mondott az adományért és mindazért a segítő tevékenységért, amellyel a civil szervezet az gondozottak életét segíti.

Galyasné Dósa Katalin egyesületi elnök kiemelte, közel 900 doboz játék érkezik a Heves vármegyei szociális és gyermekvédelmi intézményekbe. Beszélt arról is, hogy a több éve tartó sikeres együttműködés részeként a füzesabonyi, andornaktályai, egri otthonok partnerként vesznek részt a szervezet rendezvényein. A mai nap pedig arról szól, hogy mosolyogjunk és egy kis boldogságot szerezzünk a gyerekeknek – zárta mondandóját az egyesületi elnök.

Heves Vármegyei Kirendeltség