Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei sikerek a tehetségkutatón

Arany és ezüst minősítést kapott a Tiszaág Integrált Szociális Intézmény Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye két tehetsége ének kategóriában a Moravcsik Alapítvány által szervezett XII. országos Ki Mit Tud? tehetségkutatón.

Arany és ezüst minősítést kapott a Tiszaág Integrált Szociális Intézmény Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye két tehetsége

A pszichoszociális fogyatékossággal élők részére megrendezett eseményen előadóművészi és kreatív alkotótevékenység (ének, zene, tánc, próza és versmondás, színház, paródia, vizuális művészetfestés, kézművesség, film) kategóriákban lehetett nevezni. Az esemény döntőjének a budapesti Opera Eiffel Műhelyház adott otthont.

A rendezvényen 32 szervezet előadói és alkotói vettek részt, az országos döntőbe a regionális elődöntőkön (Budapest, Eger, Mohács, Sopron) arany minősítést kapott fellépők juthattak, ahol 149 szereplő mérhette össze tehetségét, tudását.

A Tiszaág Integrált Szociális Intézmény Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye két tehetsége is szép eredménnyel vett részt a Ki mit tud?-on. Bukó Alexandra Dido: White flag, Tamási Péter pedig Lara Fabien: Je t’aime című számával szerepelt az elődöntőben és a döntőben is. A megmérettetésre Tóthné Pásztor Zita terápiás munkatárs készítette fel a fiatalokat.

A rendezvényen 32 szervezet előadói és alkotói vettek részt

A szakmai zsűri értékelése alapján ének kategóriában Alexandra ezüst, míg Péter arany minősítést kapott.

Nagy büszkeség számunkra a két fellépőnk eredménye, kitartásuk a felkészülés során példaértékű. Gratulálunk nekik, és minden fellépőnek!

SZGYF Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye Kirendeltség
Fotó: Tiszaág Integrált Szociális Intézmény Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye