Ismerkedés a települési és helyi intézményekkel

Közös faültetéssel egybekötött kötetlen szakmai megbeszélésre került sor 2021. május 27-én az EFOP-2.2.2-17-2017-00013 kódszámú „Jobb, mint az Otthon!” Támogatott lakhatás Hajdú-Bihar Megyében című projekt keretében a Püspökladány, Bene Gyula utcai megvalósítási helyszíneken.

2 450

Meghívást kapott és tiszteletét tette több helyi szociális intézmény vezetője, valamint Tóth Lajos Püspökladány Város polgármestere.

A szakmai megbeszélés keretében bemutatkoztak az ellátottak, akik a püspökladányi támogatott lakhatást nyújtó épületekbe fognak költözni. A résztvevők elmondták, hogy örömmel fogadták el meghívásunkat. A helyi szociális intézmények vezetői a rövid bemutatkozást követően további kapcsolat kialakításának lehetőségéről biztosították az intézményt és az oda költöző ellátottakat. (pl. közös rendezvény)

1 450

Tóth Lajos polgármester úr megerősítette, hogy Püspökladány befogadó város. Szeretettel várják az ellátottakat és segítőiket a városi rendezvényeken, programokon.

A megbeszélés zárásaként került sor a faültetésre, amelyen a polgármester, az SZGYF képviselője, a leendő lakók, a telephelyvezető, valamint a helyi szociális intézmények vezetői közösen vettek részt.

3 450

Hajdú-Bihar Megyei Kirendeltség