„Idősekért” állami kitüntetést kapott Lang Zoltánné

A mezőszilasi idősek otthonának volt vezetője, Lang Zoltánné október 2-án szerdán „Idősekért” állami kitüntetést vehetett át Kásler Miklóstól az emberi erőforrások miniszterétől, valamint Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkártól. Az állami elismerések átadására a Pesti Vigadóban került sor az Idősek Világnapja alkalmából tartott ünnepségen. 

idosekert 450

Lang Zoltánné több mint három évtizeden át dolgozott Mezőszilason az idősek otthonában. Szakmai tudása, munkabírása, empátiája, elkötelezettsége az idős emberek anyagi, fizikai, lelki egészsége, jóléte iránt példaértékű. Kimagasló, és alázatos munkájával, elhivatottságával, elkötelezetten dolgozott az idős emberekkel kapcsolatos szolgáltatás minőségi ellátásáért.

A Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény mezőszilasi telephely intézményében idén október 3-án megszervezett Idősek Világnapja rendezvény emelkedett hangulatát is különlegesen megszépítette a telephelyvezető asszony munkájának állami elismerése. Az intézményi rendezvényen jelenlévő vezetők, dolgozók, vendégek, és lakók egy emberként örültek és gratuláltak a mezőszilasi idősek otthona nyugdíjba vonult vezetőjének. Lang Zoltánné Mariannak szeretettel gratulálunk!

SZGYF Fejér Megyei Kirendeltség
fotó: www.kormany.hu