Idősek Világnapja

Október 3-án az Idősek Világnapja alkalmából köszöntöttük ellátottjainkat az Angolkert Idősek Otthona Fegyvernek telephelyen, valamint a Szociális Szakápolási Központ Kunhegyes telephelyen. Ez az ünnep az idősekért van, róluk szól. Felhívja a figyelmünket arra, hogy az időseket tisztelni kell, ami magában foglalja elfogadásukat, támogatásukat, szeretetüket és az érzést, hogy szeretjük őket.

któber 3-án az Idősek Világnapja alkalmából köszöntöttük ellátottjainkat az Angolkert Idősek Otthona Fegyvernek telephelyen

Jusson eszünkbe, hogy amit az életben elérünk, nem csupán magunknak köszönhetjük, hanem szüleinknek, nagyszüleinknek, akik mindig mellettünk álltak. E nap kiváló alkalom arra, hogy irányukba tanúsított szeretettel, odafigyeléssel köszönjük meg mindazt, amit nekünk átadtak tapasztalataik, bölcsességük megosztásával.

 Az ünnepséget a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kirendeltség igazgatója Cser-Kiss Róza ezen életérzéseket folytatva nyitotta meg ünnepi beszédével és hívta fel a figyelmet az idősek iránti szeretetre, odafigyelésre és irántuk való tiszteletünkre. Ezt követően a Tiszaág Integrált Szociális Intézmény ellátottjai verssel és énekkel köszöntötték az időseket.

Cser-Kiss Róza igazgató asszony

Cser-Kiss Róza igazgató asszony, Bíró Mónika intézményvezető asszony, Árvai Jánosné osztályvezető asszony kerámia virággal és ajándékcsomaggal kedveskedett az Otthonban élőknek. Az állapotuk miatt szobáikban tartózkodó ellátottak számára is személyesen adták át az ajándékot.

Az otthonban élők nagy szeretettel fogadták a műsort és az ajándékot.

Az otthonban élők nagy szeretettel fogadták a műsort és az ajándékot. Az ünnepség sikerét koronázta, hogy egy közös énekléssel nyilvánították ki a dolgozók és az ellátottak egymás iránti köszönetüket.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kirendeltség