Gyermeknapi mosolyok

Gyermeknap alkalmából szórakoztató programokkal teli napot töltöttek el együtt a Heves vármegyei gyermekotthonokban, lakásotthonokban nevelkedő gyermekek. A résztvevőket számtalan élmény és program várta a helyszínen, a festői környezetben található mónosbéli otthonban.
A Jégmadár Lakásotthon zenés összeállítása

A Jégmadár Lakásotthon zenés összeállítása

A műsor a Harlekin Bábszínház előadásával kezdődött, amelyet a Jégmadár Lakásotthon zenés összeállítása követett. A fiatalok – tanáraik közreműködésével – mutatták meg ének-zenei tudásukat. A helyszínen az Egri Rendőrkapitányság munkatársai közlekedésbiztonsági témakörben kérdésekkel és ügyességi feladatokkal érkeztek. Több ügyességi pályát alakítottak ki az aszfalton, amelyen a gyerekek kerékpárral, gokarttal tehették próbára tudásukat.

A Heves vármegyei Europe Direct Tájékoztató Központ már visszatérő közreműködője a rendezvénynek. Idén is érdekes kvízjátékokkal, információs kiadványokkal készültek a munkatársaik. A kicsik és nagyok játékosan ismerhették meg, szerezhettek értékes tudást az Európai Unióról, természetesen a kvíz során a helyes megfejtőket apró nyereményekkel díjazták.

A délután során kézműves foglalkozásokon és sportversenyeken vehettek részt a fiatalok.

Heves Vármegyei Kirendeltség