Gyermeknap zenével, tánccal

A Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ munkatársai közös szabadtéri programot rendeztek a nevelésükre bízott gyerekek és fiatalok számára május 26-án. A megyei lakásotthonokból érkező csoportok a gyönyörű természeti környezetben található mónosbéli gyermekotthonban töltöttek együtt egy napot.

Gyerekek alkotnak: rajzolnak, festenek

Énekes és táncos bemutatóval indult a program, a vállalkozó kedvű lányok és fiúk szabadon választott produkciókkal léptek színpadra.

A gyerekek figyelnek

A területi katonai igazgatási szerv tisztjei fegyverbemutatót tartottak, a megyei Europe Direct Tájékoztató Központ munkatársai pedig Európai Unió témájú kiadványokkal, kvízjátékokkal, várták az érdeklődőket, akik a jó válaszokért cserébe ajándéktárgyak közül választhattak. A kézműves foglalkozásokon a pedagógusokkal együtt festettek, alkottak a gyerekek: ékszereket, dísztárgyakat készítettek.

A gyerekek sportolnak

A teqball asztalon folyamatosan pattogott a labda, az udvari kondipark sporteszközeit is sokan kipróbálták. A szabadban elfogyasztott ebédet követően játékos sorverseny zárta az össszejövetelt, a legjobb csapat egy kosárnyi játékot nyert.


Heves Megyei Kirendeltség