Gratulálunk munkatársainknak!

Nemzeti ünnepünk alkalmából, március 11-én a Pesti Vigadóban – Radomszki Lászlóné, Szarka Attila, Szente Róbert és Simon József kollégáinkat – kimagasló szakmai munkájuk elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszttel, Magyar Ezüst Érdemkereszttel és Magyar Bronz Érdemkereszttel jutalmazták. A kitüntetéseket Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára adta át.

Magyar Arany Érdemkeresztet vehetett át Radomszki Lászlóné, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kirendeltségének igazgatója a gyermekvédelemben nyújtott kimagasló szakmai munkájáért.

Magyar Arany Érdemkereszttel tüntették ki Szarka Attilát, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Intézményirányítási Főosztályának vezető hivatali tanácsosát a gyermekek védelme érdekében kiváló szaktudással végzett munkájáért.

Magyar Ezüst Érdemkereszttel jutalmazták Szente Róbertet, a kaposvári Nyár utcai Gyermek- és Utógondozó Otthon vezetőjét az intézmény arculatának kialakításáért végzett három és fél évtizedes kiemelkedő tevékenységéért.

Magyar Bronz Érdemkereszttel ismerték el Simon Józsefet, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Somogy Megyei Kirendeltségének gépkocsivezetőjét a több mint négy és fél évtizedes, nagy körültekintéssel és szolgálatkészséggel végzett munkájáért.

Gratulálunk a díjazottaknak. Köszönjük áldozatos munkájukat és kívánunk számukra további szép sikereket.

SZGYF-Központ