Füzes Kupa 2023

Június 6-án tizennyolcadik alkalommal szervezte meg az Aranyhíd Integrált Szociális Intézmény Heves Vármegye a Füzes Kupa sportnapot, amelyre a társintézmények közül Tápiógyörgye, Bélapátfalva és Hejőbába csapata is elfogadta a meghívást.

Fuzes

A rendezvényen a füzesabonyi Széchenyi István Általános Iskola diákjai is részt vettek. A vendégek mellett a házigazdákat Füzesabony csapata és az andornaktályai telephelyek ellátottjai képviselték.

Nagy lelkesedéssel készültek a füzesabonyiak, hiszen hosszabb kihagyás után idén sikerült újra megrendezni a sportnapot. Az ellátottak már nagyon várták a találkozást és a barátságos megmérettetést, hiszen számukra mindig feltöltődést nyújt egy-egy ilyen alkalom. A kedvezőtlen időjárás ellenére nagyon jó hangulatban zajlottak a versenyek az intézmény aulájában. A versenyzők kosárra dobás, kiskapura rúgás, medicinlabda-dobás és darts sportágakban mérethették meg tudásukat. Az eredmények összesítését követően kiderült, hogy a hazai csapat újból megszerezte, így megtartotta a Füzes Kupát. A rendezvényt az Aranyhíd Alapítvány támogatta.

Fuzes1

Heves Vármegyei Kirendeltség