Fitt Nap Lesencetomajon

Június 1-jén a lesencetomaji művelődési házban rendezték meg az „I. Fitt Nap” programot a Bakony Integrált Szociális Intézmény Vadgesztenye Otthon szervezésében. A hagyományteremtő rendezvénynek nagy sikere volt a résztvevők körében.

Az egészséges életmódot népszerűsítő rendezvény nem minden előzmény nélküli intézményünk életében.

Az egészséges életmódot népszerűsítő rendezvény nem minden előzmény nélküli intézményünk életében. A korábban kis létszámú tornakör napról napra nőtt, egyre többen, egyre jobb hangulatban végezték a gyakorlatokat. A testmozgás népszerűsége nyomán hamarosan sor került a Fitt Nap megszervezésére, egyben a társintézményeink meghívására.

Külön öröm volt számunkra, hogy meghívott vendégfellépőket üdvözölhettünk a Szőci Idősek Otthonából, akik megteremtették az oldott, kellemes alaphangulatot. A rendezvény így leginkább egy baráti összejövetel volt, ahol mindenki élvezhette a kötetlen légkört, valamint a testmozgás egészségre gyakorolt kedvező hatását.

Meghívott vendégfellépőket is felléptek

A délelőtt folyamán a társintézmények ellátottjai és dolgozói adták elő színvonalas zenés tornájukat. A csapatok előadása után a rendezvény fénypontja következett, amely egy flashmob bemutatása volt. Miután mindenki elfáradt, a közös ebéd elfogyasztása adott energiát a folytatáshoz. A szponzorok támogatásának köszönhetően minden fellépőt megajándékozhattunk.

A társintézmények ellátottjai és dolgozói adták elő színvonalas zenés tornájukat.

Egyed-Cseh Diána és Szalai Lili sportedző által zsűrizett csoportok minősített oklevelet vehettek át, illetve megválasztották a Fitt király és Fitt királynői cím nyerteseit is. A jelképes koronázás után zárótáncként a Vadgesztenye Otthon Lesencetomaj Uptown Boys and Girls csapata adta elő műsorát.

Dakaossz

Élményekkel teli, tartalmas napot tölthettünk együtt, mely után mindenki feltöltődve, kellemesen elfáradva térhetett haza. Bízunk benne, hogy ez az alkalom csak a kezdet volt, és a Fitt Nap hagyománnyá válik intézményünk életében.

Bakony Integrált Szociális Intézmény Veszprém Vármegye Vadgesztenye Otthon