Fejlődés tudásban, lélekben – Konferencia Tatabányán

A Komárom-Esztergom Megyei Mentálhigiénés és Rehabilitációs Intézmény Szent György Központ és az Apró Csodák Alapítvány konferenciát szervezett Tatabányán a súlyos, halmozottan sérült emberekkel foglalkozó szakemberek számára.

 

Bacsó Ágnes gyógypedagógus coach által vezetett tréning

A konferenciát Süttő Erika, az SZGYF Komárom-Esztergom Megyei Kirendeltségének igazgatója és Szabó Attila, a Komárom-Esztergom Megyei Mentálhigiénés és Rehabilitációs Intézmény intézményvezetője nyitotta meg. A köszöntőbeszédek után vendégeink megismerkedhettek a KEM MERI Szent György Központ szakmai munkájával és az Apró Csodák Alapítvány eddigi tevékenységével.

Bacsó Ágnes gyógypedagógus coach

A konferencia célja az volt, hogy az alapszolgáltatások területén, valamint a bentlakásos intézményekben dolgozó szakemberek a súlyos, halmozottan sérült embereket érintő hasznos ismeretekkel gyarapodjanak, valamint a rendezvény olyan gyakorlati tanácsokkal szolgáljon, amelyek a gondozottak mindennapi ellátásába, a hatékony fejlesztés érdekében beépíthetők.

dr. Márkus Eszter dékánhelyettes előadása

Dr. Márkus Eszter dékánhelyettes előadása

A tartalmas nap lehetőséget biztosított arra is, hogy a területen dolgozó szakemberek különböző, a lelki fejlődésüket, lelki egészségüket segítő technikákat sajátítsanak el. A visszajelzések alapján biztosak lehetünk abban, hogy előadóink, Dr. Márkus Eszter dékánhelyettes, egyetemi docens, Pál Feri atya római katolikus pap, mentálhigiénikus, Tóth Orsolya szomatopedagógus és Bacsó Ágnes élettréner, coach hozzájárultak ahhoz, hogy tudásban és lélekben építkezzünk.


Komárom-Esztergom Megyei Mentálhigiénés és Rehabilitációs Intézmény