Farsangolás a játszóházban

A Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ 2. számú gyermekotthoni szakmai egységből három gyermek két felnőtt kíséretével vett részt február 4-én, szombaton, a Gattyán Alapítvány szervezésében megrendezett nagyszabású farsangi rendezvényen, Budapesten, az Elevenpark játszóházban.

A helyszínként szolgáló játszóház óriási méretű tér, rengeteg játékkal, melyeket a gyerekek megérkezésük után azonnal birtokba is vettek.

Az eseményre az ország több megyéjéből is érkeztek résztvevők, mintegy 650-en. A gyerekek már hetek óta készültek, várták az izgalmasnak ígérkező eseményt, a farsangi hangulatot, a rengeteg játékot. Természetesen jelmezzel is készültek a programra.

A helyszínként szolgáló játszóház óriási méretű tér, rengeteg játékkal, melyeket a gyerekek megérkezésük után azonnal birtokba is vettek. Ügyességi pályákon mérethették meg magukat, csúszdákon, élményhintákon játszhattak, gokartozhattak. Profi instruktorok segítségével még a mászófalat is kipróbálhatták.

A gyerekek számára nagy élményt jelentett a játszóház, ahol nem csak rengeteg játékkal, de finomságokkal is kényeztették őket a vendéglátók.

Ügyességi pályákon mérethették meg magukat, csúszdákon, élményhintákon játszhattak, gokartozhattak.

Az ebéd után farsangi jelmezverseny következett, melyre a gyerekek mellett a felnőttek is beöltöztek. A vidám farsangi felvonulás után értékes nyereményekkel gazdagodtak a jelmezes nyertesek.

A nap záró eseményét fánk party jelentette, a résztvevők nagy örömére. A gyerekek és az őket kísérő felnőttek is egészségesen elfáradva, élményekkel gazdagon érkeztek haza az esti órákban a pápai lakásotthonba.

Veszprém Vármegyei Kirendeltség