Farsangi ünnepség Okányban

A Békés Megyei Hajnal István Szociális Szolgáltató Centrum okányi telephelyén – Nefelejcs Otthon Okány – február 23-án rendezték meg a hagyományos farsangi ünnepséget. Különösen várt esemény ellátottaink körében a farsangi időszak, melynek kezdete vízkereszt, és egészen hamvazószerdáig tart. Ez az időszak a vidámságról, a mulatozásról, a téltemetésről szól.

 

Farsangi tánc

A Békés Megyei Hajnal István Szociális Szolgáltató Centrum okányi telephelyén február 23-án rendeztük meg hagyományos farsangi ünnepségünket, melyen az intézmény ellátottai és dolgozói vettek részt. Azok számára, akik kedvet éreztek hozzá, lehetőség nyílt jelmezes beöltözésre.

Az esemény nagy sikert aratott ellátottaink körében, hiszen igazán izgalmas elfoglaltság „más ruhájába”, „más bőrébe bújni”. A jó hangulatú jelmezes felvonulást kívánságműsor követte, mely során az ellátottak által kért dalokra közös tánc kerekedett.

A vidám zeneszó mellett finom illatok is terjengek az intézmény falai között, hiszen a farsang elmaradhatatlan kísérője a fánk, ezért a zenés ünnepséget a farsangi fánk elfogyasztása zárta.


Békés Megyei Hajnal István Szociális Szolgáltató Centrum
Nefelejcs Otthon Okány