Év- és évtizedzáró rendezvény a Főigazgatóságon

November 28-án az SZGYF központjában került sor a Főigazgatóság évzáró rendezvényére, ahol a szociális munka napi kitüntetések mellett a szervezet fennállásának 10 éves évfordulója alkalmából is átadták az elismerő okleveleket.

foigrend n1

A különleges főigazgatósági rendezvényre az ország minden vármegyéjéből érkeztek kirendeltségvezetők és kirendeltségi munkatársak. Nem csupán az évet zárta le ez az alkalom, de a szervezet fennállásának első évtizedét is.

Cséplőné Gönczi Veronika, az SZGYF főigazgatója a rendezvényt megnyitó beszédében méltatta a szociális és gyermekvédelmi területen dolgozók teljesítményét, elkötelezettségét, valamint kitért a társszervezetekre is, megköszönve nekik az együttműködést, a közös munkát.

Cséplőné Gönczi Veronika, az SZGYF főigazgatója nyitotta meg a rendezvényt

„Azt szoktam mondani, hogy egy szervezet a működésében hasonlít egy órához. Ha egy szervezet egyes elemei nem működnek jól, akkor az a szervezet sem fog jól működni. Mindenki a saját területén lehet kiváló. Ha megvan benne a kellő alázat, tisztelet a munkája, feladata, és ami a legfontosabb: az ellátottak iránt, akkor ez a szervezet jól fog működni” – foglalta össze főigazgató asszony beszédében, majd hozzátette: „Köszönöm nektek, hogy az elmúlt tíz évben, sokszor a munkaidőn túl is ellátjátok ezt a feladatot, ezt a hivatást, amit választottatok.”

Az SZGYF tevékenységéről az egybegyűltek egy videóösszeállítást is megnézhettek, amelyben az elmúlt tíz év eseményeit foglalta össze egy több száz fotóból álló montázs.

A délután meglepetéseként a Zanzibár együttes zenélt a megjelenteknek.

foigrend n2

A rendezvény középpontjában a munkatársak, munkaközösségek elismerése állt. Az okleveleket és ajándékokat Cséplőné Gönczi Veronika, valamint dr. Jeviczki Melinda Klára általános főigazgató-helyettes és Horváth Attila gazdasági főigazgató-helyettes adta át a munkatársaknak, a társszervezetek képviselőinek, valamint azoknak a kirendeltségvezetőknek, akik 10 éve dolgoznak az SZGYF kötelékében.

A hivatalos programot hidegtálas állófogadás zárta.

Gratulálunk a kitüntetetteknek, és minden munkatársunknak, akik 10 éve dolgoznak a Főigazgatóság fenntartásában működő intézményben vagy szervezeti egységben!

SZGYF Központ