Érték vagy! magazinműsor indul

Az Érték vagy! program a foglalkoztatás, felelősségvállalás és közösségépítés jegyében jött létre 2020-ban, azzal a céllal, hogy a korábbinál nagyobb figyelem irányuljon a megváltozott munkaképességgel dolgozók helyzetére. Most a program egy új elemmel, tévés magazinműsorral bővül.

Az Érték vagy! gála egyik díja

Majdnem minden második megváltozott munkaképességű ember bérből és jövedelemből tartja el magát és családját – hívta fel a figyelmet Fülöp Attila gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár korábban az Érték vagy! program indokoltságára utalva. – Minden egyes álláshely, minden egyes munkakör, amelyet megváltozott képességgel bíró – de dolgozni képes és akaró – munkavállaló tölt be, kétszeres értéket hordoz magában. Egyrészt gazdasági értéket, hiszen a munkaszerződések üzleti döntésekből születnek; másrészt közösségi szolidaritásvállalást, felelősségvállalást – tette hozzá.

Az ertekvagy.hu oldal negyedik éve kínál információkat a megváltozott munkaképességűek számára ajánlott álláslehetőségekről, a kapcsolódó tudnivalókról, álláskeresők és munkaadók számára egyaránt. A program részeként több éve megrendezik az Érték vagy! gálát is, ahol díjazzák a megváltozott munkaképességű foglalkoztatás területének elismerésre méltó szervezeteit, munkáltatóit, munkavállalóit.

Fotó forrása: kormany.hu

Érték vagy! címmel most televíziós magazinműsor indul, melynek első adása január 14-én vasárnap látható a TV2-n.

SZGYF Központ