„Élmények, Érzések, Nápoly” – fotókiállítás Zalaegerszegen

„Élmények, Érzések, Nápoly” címmel Horváth Szabolcs, a Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye ellátottjának fotóiból nyílt kiállítás november 15-én Zalaegerszegen, a JOY kávézóban.

Zimborás Béla, az SZGYF Zala Vármegyei Kirendeltség igazgatója köszöntötte elsőként a megjelenteket

Zimborás Béla, az SZGYF Zala Vármegyei Kirendeltség igazgatója köszöntötte elsőként a megjelenteket, majd Balaicz Zoltánné, a kiállítás fővédnöke mutatta be az amatőr fotóst. Az alkotó munkáját Seres Péter fotóriporter méltatta.

Szabolcs 2023 nyarán a „Push Play for Inclusion’” Erasmus+ Ifjúsági Program keretében Olaszországban tölthetett 10 napot, ahol öt országból érkező ép, valamint fogyatékossággal élő fiatalokkal együtt ismerkedhetett a fotó- és filmkészítés világával. A kiállított művek az utazás pillanatait, élményeit örökítik meg.

Szabolcs 2023 nyarán a „Push Play for Inclusion’” Erasmus+ Ifjúsági Program keretében Olaszországban tölthetett 10 napot,

Az amatőr fotós néhány évvel ezelőtt kezdett el komolyabban érdeklődni a fotózás iránt, mely azóta a hobbijává és kifejezőeszközévé vált. Képeit nagy örömmel osztja meg társaival, az intézmény dolgozóival, valamint a közösségi média számos platformján. A természetfotózás mellett már épületeket, városi látképeket is megörökít, valamint portrékat is készít.

A kiállított művek

A Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye számos lehetőséget biztosít Szabolcs számára, hogy a fotózás iránti szenvedélyét támogassa. Több rendezvény és intézményi esemény megörökített képei fűződnek a nevéhez.

A kiállított művek

Az intézmény a mostani kezdeményezés folytatását tervezi, annak érdekében, hogy az ellátottak minél szélesebb körben mutathassák meg tehetségüket.

Zala Vármegyei Kirendeltség