„Csapatjáték – Csapatszellem” – UTE sportnap

A Reménysziget Sportegyesület rekreációs központ kiemelten fontosnak tartja a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű fiatalok szabadidejének hasznos eltöltését, így évek óta rendszeres szervezője és támogatója sportprogramoknak.

A Reménysziget Sportegyesület rekreációs központ kiemelten fontosnak tartja a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű fiatalok szabadidejének hasznos eltöltését

Újpest Önkormányzatának köszönhetően idén ötödik alkalommal szervezett sportnapot a gyermekvédelmi szakellátásban élő gyermekek részvételével.

Az eseményen megjelent a Magyar Színészválogatott csapata is.

A barátságos labdarúgó-bajnokság és sportnap a Cseppkő Gyermekotthoni Központ Budapest, a fővárosi és Pest vármegyei gyermekvédelmi intézmények, az Újpesti Torna Egylet, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH), a Nevelőközösségek Nemzetközi Szövetsége a Magyar Gyermekekért (NENESZ), valamint a Magyar Közút Nonprofit Zrt. együttműködésével valósult meg. A csapatokban elsősorban gyermekotthonban élő gyermekek, gyermekotthoni nevelők, szakképzésben lévő tanulók vettek részt, valamint megjelent a Magyar Színészválogatott csapata is.

A nap végén a díjakat Zámbó Sándor adta át az érmeket.

A nap végén a díjakat Zámbó Sándor, az UTE örökös tiszteletbeli bajnoka, harmincháromszoros válogatott labdarúgó játékos adta át, aki évek óta örömmel támogatja a rendezvényt.

Pest Vármegyei Kirendeltség