Csapatépítő kirándulás a Kis-Balatonnál

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltségének munkatársai egy felejthetetlen csapatépítő kiránduláson vettek részt a Kis-Balatonnál.

Zala Vármegyei Kirendeltségének munkatársai egy felejthetetlen csapatépítő kiránduláson vettek részt a Kis-Balatonnál.

A napot a Kányavári-szigeten kezdték, ahol a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területéhez tartozó Búbos Vöcsök Tanösvényen tettek egy sétát. A 15 állomásból álló tanösvényen keresztül bepillantást nyerhettek a Kis-Balaton növény- és madárvilágába.

 

Ezt követően Zalakaros egyik nevezetes pontjához, az Erdészkilátóhoz látogattak el. A kilátóból csodálatos panoráma nyílt a zalai dombokra és Zalakarosra. Az ebédet a kilátó tövében lévő étteremben fogyasztották el, ahol a helyi gasztronómiai különlegességeket kóstolhatták meg.

A 15 állomásból álló tanösvényen keresztül bepillantást nyerhettek a Kis-Balaton növény- és madárvilágába.

A nap végén a zalamerenyei Pálos Malomban a résztvevőknek lehetőségük nyílt megtekinteni az 1400-as évekből származó malom működését, amely egykor az Örményesi Pálos Kolostor birtokában állt. A malmot 1960-ig használták, majd az 1903. évi állapotának megfelelően állították helyre. A malom jelenleg is működőképes.

 A nap végén a zalamerenyei Pálos Malomban a résztvevőknek lehetőségük nyílt megtekinteni az 1400-as évekből származó malom működését

A kirándulás nagyszerű lehetőség volt a kirendeltség munkatársai számára a kötetlen együttlétre, a közös élmények megosztására és a munkahelyi kapcsolatok erősítésére.

Zala Vármegyei Kirendeltség