Családi Napot tartottak az alapi otthonban

„Érezd jól Magad a bőrödben” – ez volt a szlogenje az Aranyfűz Otthon Alap lakóinak és hozzátartozóinak tartott június végi családi rendezvénynek.

A lakók bemutatták tánctudásukat

Nagy volt a készülődés az Aranyfűz Otthon családi napját megelőzően. A lakók a programsorozat részeként különböző szépészeti beavatkozásokon, relaxációs gyakorlatokon vehettek részt. Az új frizura és smink elkészítésén túl arcmasszázs is volt az előkészületek során, majd az alkalomhoz illő ruhák közül választhattak a lakók az „öltöztető szalonban”. A kialakított szépségszalon szakembereinek szolgáltatását nemcsak hölgyek, hanem urak is igénybe vették. Az átváltozást követően a fotófalnál profi fotósok örökítették meg az ünnepi alkalomhoz öltözött lakókat.

A lakók különböző játékos vetélkedőkön vehettek részt

A hozzátartozók a délelőtt, valamint a délután folyamán folyamatosan érkeztek szeretteikhez, sokan közösen vették igénybe a rögtönzött szépségszalon szolgáltatásait. Továbbá a résztvevőknek lehetőségük volt értékes nyereményekért megmérettetni magukat különböző játékos vetélkedőkön: rajzversenyen, kvízjátékon.

A közös ebédet követően a lakók megmutatták tehetségüket szeretteiknek, különféle zenés, táncos produkciókkal szórakoztatták az egybegyűlteket, az idősebbek pedig „örömtáncukat” mutatták be. A nap zárásaként a zene sem maradhatott el. Az otthon egyik lakója lemezlovasokat megszégyenítő módon rázta fel a hangulatot.

Fejér Vármegyei Kirendeltség