Bélapátfalván pattogtak a pingponglabdák

Február 15-én rendezte meg a Bélapátfalvai Idősek, Fogyatékosok Otthona a Magyar Speciális Olimpiai Szövetséggel (MSOSZ) közösen a helyi pingpongosok korábbi vezetőjének emléke előtt tisztelgő Kormos István Asztalitenisz-emlékversenyt.

Idén 11 sportegyesület 55 versenyzője vett részt a Petőfi Sándor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tornatermében lebonyolított megmérettetésen. A résztvevőket házigazdaként Tóth Erzsébet intézményvezető valamint Varga Sándorné, a Jó Szándék Alapítvány elnöke köszöntötte. A versenyt Dobi Zoltán, az MSOSZ asztalitenisz szakágának vezetője nyitotta meg, és a szakmai lebonyolítást is ő irányította.

  

  

A megnyitót a bélapátfalvai támogatott lakhatásban élők, az Ollé Táncklub tagjai is színesítették produkciójukkal. A jó hangulatú, pörgős viadalon a legsikeresebb versenyzők a divíziókon belül érmeket kaptak, s különdíjként emlékkupák is gazdára találtak a Fogyatékkal Élők Heves Megyei Sportszövetsége jóvoltából. A rendezvényt a szervező szociális intézmény Jó Szándék Alapítványa is támogatta. A legjobb csapat díját, a vándorkupát az elmúlt évhez hasonlóan ismét Regöly csapata vihette haza.

Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítőiknek!

Heves Megyei Kirendeltség