„Befogadlak” – Egy nap a nevelőszülőkért Pécsett

A „Befogadlak” nevelőszülői program keretében 2019. április 27-én, szombaton 10-17 óra között rendezik meg Pécsett, a „Befogadlak” – Egy nap a nevelőszülőkért című rendezvényt, amelynek helyszíne a Zsolnay Kulturális Negyed - E78 épülete.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által 2018 őszén elindított országos nevelőszülő toborzó kampány a nevelőszülők tevékenységére szeretné felhívni a figyelmet és a nevelőszülői vállalásokat kívánja népszerűsíteni. A rendezvény ennek a kampánynak a pécsi állomása. A családi napon színes programokkal, kézműves foglalkozásokkal, szakmai beszélgetésekkel várunk minden érdeklődőt.

Az esemény linkje:  Befogadlak Nevelőszülői Országjárás – Pécs

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Zsolnay Kulturális Negyed, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Baranya Megyei Kirendeltségének valamint a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat közös szervezésében valósul meg.

A nevelőszülőség és a nevelőszülővé válás iránt érdeklődők részletes információkat a http://www.neveloszuloiprogram.hu/ honlapon találhatnak.”

SZGYF Baranya Megyei Kirendeltség