Az öröm napja

Gyermek- és családi napot tartott május 31-én az egri székhelyű Harmónia Integrált Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény, amely halmozottan sérült, fogyatékossággal élő gyermekek, fiatalok számára biztosít otthont.

Délelőtt az intézmény Terrakotta zenekara állt színpadra

A napsütéses rendezvényen Vig Anita Mária intézményvezető üdvözölte a gyermekeket, a jelenlévő családtagjaikat, a szalaparti otthon támogatóit. Köszönetet mondott a munkatársainak, hogy a mindennapi gondoskodáson túl erre az alkalomra sokféle, változatos szórakoztató programot szerveztek a kicsiknek és nagyoknak. Délelőtt az intézmény Terrakotta zenekara állt színpadra, ütős és billentyűs hangszerekkel szólaltattak meg népszerű világslágereket. A színjátszócsoport „De nehéz az iskolatáska…” címmel mókás jelenetet adott elő nagy sikerrel.

A kicsik pónikon lovagolhattak, volt játszósarok, trambulin is az udvaron és pezsdítő ritmusokra együtt zumbázhatott a csapat. Ebéd után kisvonattal városnézésre indultak a gyermekek, minden évben ez a nap egyik legjobban várt eseménye. Délután csakra dobosok szórakoztatták a közönséget és a mulatság discoval zárult. Ahogy a fiatalok mondták, minden szuper volt!

Heves Vármegyei Kirendeltség