Átadták a kormányhivatal dolgozóinak adományait

Tavaly advent időszakában a Zala Vármegyei Kormányhivatal dolgozói adománygyűjtő akciót indítottak a Zala vármegyei szociális intézmények részére. A befolyt pénzösszegből vásárolt eszközöket március 21-én Muraszemenyén, a Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye Hóvirág Otthonában adták át.

A befolyt pénzösszegből vásárolt eszközöket március 21 én Muraszemenyén

Az eseményen a kormányhivatalt dr. Sifter Rózsa főispán, a nagykanizsai és letenyei járási hivatalokat dr. Józsa Zsanett és Szendrődi Gabriella hivatalvezetők, míg a támogatott intézményt Zimborás Béla, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltségének igazgatója, valamint Vizlendvai-Balassa Evelin intézményvezető képviselte.

A befolyt pénzösszegből vásárolt eszközöket március 21-én Muraszemenyén adták át

A Hóvirág Otthont Vizlendvai-Balassa Evelin intézményvezető mutatta be a vendégeknek. Elmondása szerint az intézményben több mint 76 középsúlyos és súlyos fogyatékossággal élő személy számára tudnak ápoló-gondozó ellátást biztosítani.  Zimborás Béla kirendeltségigazgató köszöntőjében kiemelte, hogy a kapott fejlesztő-, sport- és szabadidős, valamint konyhai eszközök az otthon lakóinak minőségi ellátásához, a mindennapi fejlesztésükhöz, illetve a hétköznapjaik színesebbé tételéhez járulhatnak hozzá.

A lakók örömmel fogadták a fejlesztő , sport  és szabadidős eszközöket.

A lakók örömmel fogadták a fejlesztő-, sport- és szabadidős eszközöket

Az eseményen jelen volt Cseresnyés Péter, a térség országgyűlési képviselője is, aki többek közt arról beszélt, hogy Dél-Zalában számtalan hasonló akcióra volt már példa, amely tükrözi a térségben élők összetartását, a közösség erejét. Méltatta, s egyben követendő példának nevezte a kormányhivatal dolgozóinak összefogását.

Természetesen nem maradhatott el az eszközök kipróbálása sem

Természetesen nem maradhatott el az eszközök kipróbálása sem

Zala Vármegyei Kirendeltség