Aratóbál a sárosdi idősek otthonában

A Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény sárosdi idősek otthonában július 4-én került megrendezésre az immáron hagyományos Aratóbál. A rendezvény idén meleg nyári napon, vidám hangulatban zajlott. A telephely vezetője nyitotta meg a rendezvényt, melyen jelen volt az integrált intézmény igazgató asszonya is.

aratobalmontazs1

A fenntartót a Fejér Megyei Kirendeltség szociális referens munkatársa képviselte. Az intézmény Színjátszó Köre idén is megnevettette a közönséget, Bencze Józsefné, Nagy Józsefné, Börcsök János és Horváth István lakók a „Vidékiek Budapesten” című kabaréjelenet előadásával örvendeztették meg lakótársaikat, az intézmény dolgozóit és vendégeit. Kitartó munkájukat és remek előadásukat sok kacagással és tapssal hálálta meg a közönség. Előadásukat szebbnél szebb dalok és nóták követték.

aratobalmontazs2
Gabrovies Pál és Szabó Hedvig operetteket és mulatós dalokat énekeltek, Tóth Szilárd pedig örökzöld slágerekkel érkezett. A Sárosdi Népdalkör és Néptánccsoport idén is ellátogatott az intézménybe, nagy örömet szerezve ezzel a lakóknak. A vidám élőzene végig biztosította a báli hangulatot, és bizony voltak lakók, akik táncra is perdültek a zene magával ragadó varázsától.

SZGYF Fejér Megyei Kirendeltség