Aranyérmes speciális olimpikon is gurított a füzesabonyi bocsapálya avatásán

Versennyel avatták fel a bocsapályát a Heves Megyei Aranyhíd Egyesített Szociális Intézmény füzesabonyi székhelyén június 27-én. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei „Tópart otthon” és a Bélapátfalvai Idősek, Fogyatékosok Otthona mellett a házigazdák két csapattal neveztek, és pályára léptek a telephely, az andornaktályai szociális otthon versenyzői is.

eg1

Az avató ünnepségen Vadnai Eszter igazgatóhelyettes köszönetet mondott a megvalósításhoz önzetlen segítséget nyújtott támogató cégeknek és magánszemélyeknek. Az aulában kialakított pálya nap mint nap sportolási lehetőséget biztosít a pszichoszociális fogyatékossággal élők számára. Havasi Gábor, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség bocsa szakágvezetője elismeréssel szólt az intézményi kezdeményezésről és sportéletről.

eg3
A stratégiáról és taktikáról szóló golyós versenyt ezúttal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Fogyatékosok Otthona és Rehabilitációs Intézménye nyerte meg. A csapat tagja volt Rácz József is, aki aranyérmet szerzett márciusban a Speciális Olimpia Nyári Világjátékokon Abu-Dhabiban.

SZGYF Heves Megyei Kirendeltség