„A ZENE MINDENKIÉ” Különdíjat kaptak a bicskei otthon lakói

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Esélyteremtési Főosztály Ellátottjogi Osztálya „A zene mindenkié” címmel hirdetett pályázatot az SZGYF által fenntartott szociális intézmények felnőtt korú ellátottjainak.

A tehetségkutató során az intézményekben működő dalkörök, kórusok, vagy egyéni énekesek, illetve intézményi zenekarok mutathatták meg zeneszeretetüket, tehetségüket.

     

A Bíráló Bizottság a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény Bicske telephelyintézmény lakóinak zenés produkciós pályázatát Különdíjban részesítette! Több fenntartásunkban működő intézményhez hasonlóan a bicskei fogyatékossággal élő személyek és pszichiátriai betegek otthonában is központi szerepet kap a zene, mely egyebek mellett közösségépítő, az intézményben élő ellátottak személyes fejlődését, emocionális és kognitív képességének fejlődését segíti elő.

     

A bicskei otthon lakói és dolgozói a produkción keresztül igyekeztek megmutatni, hogyan hat a zene az intézményben töltött mindennapjaikra. A bicskei otthon lakóinak és az őket felkészítő intézményi vezetőknek, dolgozóknak szeretettel gratulálunk!

Fejér Megyei Kirendeltség