A „Vértezd fel Magad!” programsorozat újabb állomásai

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Gyermekvédelmi Központ székhelyén és telephelyein gyermekvédelmi szakellátásban nevelkedő gyermekek „Vértezd fel magad” programsorozata újabb állomásához érkezett. A fiatalok a laktanyalátogatásokat követően pályaorientációs előadáson vettek részt és így ismerkedhettek a katonai pályával.

 

Diákok az előadáson

Pályaorientációs előadások voltak: szeptember 17-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Gyermekvédelmi Központ Gyermekotthonában Nyírbogáton és szeptember 24-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Gyermekvédelmi Központ Gyermekotthonában Mátészalkán.

Továbbá a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Gyermekvédelmi Központ székhelyén és telephelyein gyermekvédelmi szakellátásban nevelkedő gyermekek, valamint a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kirendeltségének vezetői és munkatársai a „Vértezd fel Magad!” programsorozat keretében október 7-én a Honvédelmi Minisztérium által megrendezett Országos Haditorna Versenyen vettek részt. Jelen voltak még: Hasulyó Szabolcs kirendeltségigazgató, Balogh Mihály, a Megyei Koordinációs Osztály osztályvezetője, Pankotainé Czira Edina társadalmi kapcsolatokért felelős referens, Szőke Zita gyermekvédelmi referens és Vitéz Éva gyermekvédelmi referens.

SZGYF-Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kirendeltség