A támogatás ereje

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltsége és a karcagi Kátai Gábor Kórház mintegy kétmillió forint értékű Hollandiából érkezett kórházi adományt vehetett át január 20-án Karcagon, az adományozótól, Fodor Gusztáv lelkésztől, a Tisza-tavi Keresztyén Polgári Kör egyik alapító tagjától.

 

A jelenlévők az adományokkal

Az átadáson jelen voltak (jobbról) Kiss Róza, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltségének igazgatója, F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, Nagyné László Erzsébet, a karcagi Kátai Gábor Kórház főigazgatója, Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke, Fodor Gusztáv lelkész, a Tisza-tavi Keresztyén Polgári Kör egyik alapító tagja.

Hubai Imre, F. Kovács Sándor és Kiss Róza

A jótékonysági akciót a kezdetektől fogva támogatták, segítették (balról) Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő.

F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő

„Igazán örülök annak, hogy nagy az összefogás. A szolidaritás nagyon fontos dolog, és ez itt meg is nyilvánult”– mondta .

 Kiss Róza, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltségének igazgatója

Az adományokat köszönettel és örömmel fogadta az intézmények képviseletében  és Nagyné László Erzsébet, a kórház főigazgatója.

 Kiss Róza, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltségének igazgatója

„Tisztelettel köszönjük az adományt, amit a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltségének fenntartásában működő öt szociális és egy gyermekvédelmi intézménybe juttatunk el. Az adományok kiváló minőségű gyógyszertároló szekrények, többféle speciális matrac, stresszoldó, úgynevezett súlyozott takarók. Ez utóbbiak a különböző betegségekben szenvedők – Asperger-szindróma, autizmus, Down-kór – esetében nyugtató, szorongásenyhítő hatással bírnak. Az intézményeink ellátottjai és a gyermekek számára nyújt segítséget, a komfortérzetük javítását szolgálják majd. A mindennapok során biztosítjuk a kollégák és az ellátottak részére a megfelelő működési feltételeket, ezen adomány pedig segíti, hogy ez a működés még színvonalasabbá váljon.”

Az adományok átadása

Hálás szívvel és nagy tisztelettel köszönjük az adományozó nagylelkű felajánlását.


SZGYF-Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltség