A szociális munka napja Újszászon

A szociális munka napja alkalmából a „Kastély Otthon” Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Otthona és Rehabilitációs Intézménye november 11-én tartotta a szociális munkát végzők tiszteletére szervezett ünnepséget. Az eseményen idén két szakember részesült kiváló dolgozói elismerésben.

 

Lajos Tibor, a „Kastély Otthon” Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Otthona és Rehabilitációs Intézményének vezetője köszönti a dolgozókat

Lajos Tibor, a „Kastély Otthon” Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Otthona és
Rehabilitációs Intézményének vezetője köszönti a dolgozókat

Az ünnepségen köszöntőt mondott Kiss Róza az SZGYF Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltségének igazgatója és Kaló Istvánné, Újszász alpolgármestere.

Kiss Róza, az SZGYF Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltségének igazgatója

Kiss Róza, az SZGYF Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltségének igazgatója

Kaló Istvánné, Újszász Város alpolgármestere

Kaló Istvánné, Újszász Város alpolgármestere

Az országgyűlés 2016-ban munkaszüneti nappá nyilvánította a szociális munka napját, ezzel is kifejezve tiszteletüket a személyes gondoskodásban dolgozó szakemberek iránt. Ez a nap arra hivatott, hogy felhívja a figyelmet erre a jelentőségteljes hivatásra, a pálya szépségeire és nehézségeire. A szociális területen dolgozók mindennap hatalmas lelki kihívás elé állnak, hiszen testközelből tapasztalják meg a legnehezebb életkörülményeket, emberi sorsokat és az emberi méltóságot tiszteletben tartva adják meg a tőlük telhető segítséget.

Az egyik fellépő gitárral

E jeles nap alkalmából Kiss Róza, az SZGYF Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltségének igazgatója és Lajos Tibor, a „Kastély Otthon” Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Otthona és Rehabilitációs Intézményének igazgatója, a kiváló munkáért igazgatói elismeréseket adott át két intézményi dolgozó számára.

A műsorban résztvevők

Igazgatói dicséretben részesült:

– Szuróczki Bolyós Judit ápoló, a „Kastély Otthon”  Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Otthona és Rehabilitációs Intézmény munkatársa

Dalkó Éva

– Dalkó Éva ápoló, a „Kastély Otthon”  Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Otthona és Rehabilitációs Intézmény munkatársa.

A díjátadó ünnepséget az intézményben élő ellátottak által előadott műsora tette színesebbé. Az ünnepség zárásaként vendéglátásban részesültek a jelenlévők. Gratulálunk a díjazottaknak és ezúton is köszönetünket és elismerésünket szeretnénk kifejezni a szociális területen dolgozóknak.

SZGYF Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltség