A Szociális Munka Napja Győr-Moson-Sopron megyében

„Erkölcsi kötelességünk, hogy segítsünk azoknak, akik segítségért fordulnak hozzánk. Ilyen egyszerű.” (Nick Thorpe) A Szociális Munka Napja alkalmából köszöntötték a szférában dolgozókat a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Győr-Moson-Sopron Megyei Kirendeltsége szervezésében november 13.-án. Az ünnepségnek Pásztori község Kultúrháza adott helyet.

2

Szabóné Németh Mária, a pásztori intézmény vezetője köszöntötte a jelen levőket. Ezt követően Garami Gergely, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság intézményirányítási igazgatója köszönte meg ünnepi beszédében a szociális és gyermekvédelmi területen tevékenykedők áldozatos munkáját. Szakály Gyula esperes után dr. Szopka Zsolt a megyei kirendeltség igazgatója méltatta az ágazat dolgozóinak szakmai alázatát.

  

Garami Gergely intézményirányítási igazgató és dr. Szopka Zsolt igazgató, valamint a jelölteket állító intézmények vezetői elismerő oklevelet adtak át azoknak, akik munkájukban példát mutatnak.
A rendezvényt a megyei szociális- és gyermekvédelmi intézmények lakóinak, valamint nevelőszülőknél élő gyermekek műsora tette ünnepélyessé.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kirendeltség