A Hell Magyarország Kft. ajándékátadó ünnepsége Miskolcon

Nagy értékű karácsonyi ajándékot oszt szét gyermekvédelmi intézményeinknek a Hell Energy Magyarország Kft. Céljuk, hogy azok számára is szebbé tegyék az ünnepet, akiknek a családi otthon melegéből nem, vagy csak kevés jut.

A cég 100 millió forint értékben szállít ki ajándékcsomagokat szerte az országban gyermekvédelmi intézményeknek, ami közel 5400 gyermeket jelent. Az első ünnepélyes budapesti átadást – amely a budapesti Kossuth Lajos Gyermekotthonban volt – egy második vidéki esemény is követte Miskolcon a TEGYESZ Fülep József utcai telephelyén, ahol a fenntartó nevében Virányiné Szabó Zsuzsanna kirendeltségigazgató vette át az adományokat a cég kereskedelmi igazgatójától, Vecsei Mártontól, aki megerősítette: szándékuk, hogy minél több gyermeknek legyen tapasztalata arról, hogy vannak cégek, amelyek értékközösséget is képviselnek, és szándékuk szerint a segítő, ajándékozó szeretetet is megjelenítik.

A Hell Magyarország a karácsony előtti napokban járművével minden megyei kirendeltségünk területét felkereste, ahonnan egy központi raktárból szállítják ki a termékeket az intézményekbe. Az ajándékcsomagok a cég egészséges táplálkozást segítő üdítőitalait, valamint sportszerek vásárlására fordítható 15 ezer Ft-os vásárlási utalványt tartalmaznak. Fotóink a miskolci eseményen készültek.

 

 

 

Fotó és szöveg: SZGYF Főigazgatói Iroda