Gyermeknapi rendezvény a Debreceni Szociális Szolgáltató Központban

Június 7-én egy nagyszabású integrált gyermeknapi programot rendeztünk meg a Debreceni Szociális Szolgáltató Központban. A rendezvény civil szervezetek összefogásával valósulhatott meg. A gyermeknapi rendezvény főtámogatója, a Debreceni Köz -Pont Ifjúsági Egyesület együttműködve az Ady Endre Gimnázium 9. osztályos tanulóival, valamint a Fény Felé Alapítvánnyal szervezte meg az eseményt.

Nekik köszönhetően a gyermekek és fiatalok egy élményekkel teli délelőttöt tölthettek el és széleskörű, vidám játékos tevékenységek közül válogathattak, például.: kipróbálhatták az ugrálóvárat, a tűzoltóautót, részt vehettek az arcfestésen, csillámtetováláson, ügyességi játékokon, az örömfutáson,  fagyizhattak és megismerkedhettek Gyuri bohóccal.

Az integrált programokon óvodás – és gyerek csoportok is részt vettek, érzékenyítés céljából, akik önfeledten szórakoztak együtt a súlyosan- halmozottan sérült ellátottakkal. Az érzékenyítésben közreműködtek még a Siketek és Nagyothallók Hajdú- Bihar Megyei Egyesületének munkatársai, valamint a Fehér Bot Alapítvány Ki- Látó Ifjúsági Iroda tagjai is, akik a különböző segédeszközeikről tartottak bemutatót.

Debreceni Szociális Szolgáltató Központ