30 év az intézmény szolgálatában

Kaiser Gábor intézményvezető 30 éve áll a szakma és az intézmény szolgálatában, ez alkalomból a Baranya Vármegyei Kirendeltségen dr. Gálné Babinecz Erzsébet kirendeltségigazgató asszony köszönte meg áldozatos munkáját.

Az ünnepélyes kézfogás pillanata

Kaiser Gábor 1993-ban gépésztechnikusként kezdte a pályafutását a jogelőd mozsgói Fogyatékos Személyek Otthonában, mint műszaki vezető. A segítő szakma és az intézményi működtetés összetett feladatát testhezálló kihívásnak találta, ezért folyamatosan fejlesztette és képezte magát. A szociálpedagógiai és szociálpolitikusi végzettséget megszerezve, majd a „ranglétrát” is megjárva, immár 15 éve a 4 telephellyel rendelkező 521 férőhelyes Dél-Zselic Integrált Szociális Intézmény Baranya Vármegye intézményvezetője.

Intézményvezető úr azok közé a stabil, munkájukat hivatásként végző kollegák közé tartozik, akik nélkül az ellátórendszer nem, vagy csak nehezen lenne képes betölteni misszióját. Mindig nagy hangsúlyt helyezett a jól működő ellátotti és munkahelyi közösségekre, a személyes kapcsolatokra, az együttműködésre és a közös munkára. Szakmai elhivatottsága, értékpreferenciái, innovatív hozzáállása mindannyiunk számára közismert. Kiszámítható, megbízható, másokat is támogatni akaró és tudó partnere a kollegáknak, az ellátottaknak és a fenntartónak. Vezetői munkájának fókuszában mindig is az intézményben lakók és életminőségük fejlesztése állt, az évek alatt megszépült épületek, parkok nem ritkán a saját és a példájával motivált kollégák közös munkáját dicséri.

Bízunk intézményvezető úr további sikereiben, és hagyományosan jó együttműködésünkben. Munkájához sok erőt, jó egészséget kívánunk, eredményeihez és kitartásához gratulálunk!

Baranya Vármegyei Kirendeltség