100 éves születésnapot ünnepeltek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

100 éves születésnapot ünnepeltek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei „Viktória” Egyesített Szociális Intézmény Győrtelek székhely intézményében.

2

Az ünnepség Ernest Meyers ausztrál költő szavaival kezdődött: „Ne csak az éveidet számold, hanem úgy élj, hogy az éveid számítsanak.”

November 25-én 100. születésnapját ünnepelték Sándor Jánosné ellátottnak, aki 2019. április 05-én költözött az intézménybe. Zsuzsika néni türelmével, bölcsességével minden munkatárs számára példakép. Megmutatja a mindennapokban azt, hogy az időskor értékes és tartalmas.E jeles esemény alkalmából nagy tisztelettel és szeretettel köszöntötte az ünnepeltet, Győrtelek község polgármestere Halmi József, Angyal Istvánné a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei „Viktória” Egyesített Szociális Intézmény intézményvezetője, és munkatársai, valamint Keresztiné Szemán Szilvia tiszteletes asszony, és a Győrteleki Fekete István Általános Iskola 3. osztályos tanulói.

A köszöntők elhangzása után az intézmény konyhai dolgozói által elkészített 100 gyertyával díszített, 100 szeletes tortával köszöntötték az ünnepeltet.

Az SZGYF Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kirendeltsége nevében további jó egészséget és erőt kívánunk Zsuzsika néninek!

SZGYF Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kirendeltség