Fejlesztő foglalkoztatás keretében készült kézműves termékek

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság már több éve elhivatott a fejlesztő foglalkoztatásban résztvevő személyek nívós termékekeinek népszerűsítésében, amelynek kiemelt célja a foglalkoztatott személyek sikerélményének, motivációjának és hasznosságérzésének növelése.

A termékkatalógusokban a fejlesztő foglalkoztatásban résztvevő személyek által készített egyedi, minőségi, kézműves termékeket ismerhetnek meg, többek között sikertermékeket, szőtteseket és textiltermékeket, kerámiákat, fonott termékeket, dekorációkat és gyermekeknek készült termékeket.

A termékek megrendelését közvetlenül az intézmények részére lehet leadni, ők gondoskodnak a termékek értékesítéséről és szállításáról. Fontos megjegyezni, hogy jelen termékkatalógusokban minden intézmény számára maximalizált a termékek száma, így a teljes termékkatalógusok az intézmények honlapjain találhatóak meg, illetve az elérhetőségeiken keresztül kérhetőek meg.

Az intézmények egyedi megrendeléseket is tudnak fogadni, egyedi feliratokat, színeket, formákat készítenek előzetes egyeztetések alapján. A fejlesztő foglalkoztatásban készülő termékek ÁFA mentesek, amelynek következtében kedvező áron vásárolhatóak meg.

A fejlesztő foglalkoztatásban résztvevő személyek termékeinek megvásárlásával kifejezheti munkájuk iránt érzett tiszteletét és megbecsülését.

Amennyiben kérdése merülne fel a fejlesztő foglalkoztatással, illetve a termékekkel kapcsolatosan, a Fejlesztő Foglalkoztatási Osztályt a +36 70 504 6948-as telefonszámon, illetve az eselyteremtes.fejlesztofogi@szgyf.gov.hu email címen tudja elérni.

A fejlesztő foglalkoztatásban résztvevő ellátottak termékei:

Sikertermékek_2022 (PDF dokumentum)
Fonott termékek_2022 (PDF dokumentum)
Kerámia termékek_2022 (PDF dokumentum)
Dekorációs termékek_2022 (PDF dokumentum)
Szőttes és textiltermékek_2022 (PDF dokumentum)
Gyermekeknek készült termékek_2022 (PDF dokumentum)