44 találat

Egészséghét és Bontsd ki Magad Fesztivál Polgárdiban

Kilencedik alkalommal rendezték meg az Egészséghetet a Kristály Szociális Szolgáltató Központban, Polgárdiban. A tematikus hét zárónapján tartották mega hagyományos Bontsd ki Magad fesztivált is, amelyen idén több, mint 70 fő vett részt.

Tájékoztatás a Velencei-tavi szabadidő-, verseny- és diáksport Közalapítvány felosztható vagyonának felhasználásáról

A Székesfehérvári Törvényszék 2022.10.15. napján kelt végzésében elrendelte a Velencei-tavi szabadidő-, verseny- és diáksport Közalapítvány nyilvántartásból való törlését. A közalapítványnak 1.156.851,- Ft felosztható vagyona maradt, mely a megszűnt közalapítvány céljához hasonló, alábbi célra…

A szociális munka napját ünnepelték Fejér vármegyében

A szociális pályán eltöltött hosszú évek során felelősségteljesen, alázattal, őszinte emberséggel végzett színvonalas munkájuk elismeréseként főigazgatói dicséretet és emléktárgyat vehetett át öt munkatársunk az SZGYF Fejér Vármegyei Kirendeltségén.

Új életet kezdhetnek az ellátottak Polgárdiban

Új, családias lakóépületekbe költözhet 120 fogyatékossággal élő ellátott a Fejér vármegyei településen. A 2,7 milliárd forintból megvalósult új szolgáltatási forma lehetőséget teremt a lakók számára az önálló élethez szükséges készségek elsajátítására.

A sárbogárdi csapat mindenkit lefőzött

A „Körbejár a fakanál” mottóval meghirdetett „Ízkavalkád a Királyi szakácsok földjén – XVI. Gyermekotthoni Kisszakácsok Országos Főzőversenye” rendezvényen a Gyermekvédelmi Központ Fejér Vármegye sárbogárdi szakmai egység Vadangyalok csapata képviselte a vármegyét. A 2023. október 13-án, pénteken…